вул. Боя-Желенського 25, 35-105 Жешув, Польща
бизнес стокового адреса
 

Як зроби першу закупку - поради від фахівців База Стока

10/01/2019
 
 

Знайомство з людиною завжди починається з оцінки його зовнішнього вигляду. Якщо він одягнений стильно і модно, то вже цим сприяє спілкуванню. А купити такий одяг можна в стокових маркетах. Цей бізнес був і залишається затребуваним, якщо його правильно організувати і користуватися послугами надійних партнерів.

Про вигоду стокового бізнесу

Представники обох статей в будь-якому віці хочуть виглядати креативно. Сьогодні є можливість не переплачувати за стильний одяг відомих брендів, ексклюзив від дизайнерів. Адже всі мають можливість періодично відвідувати магазини, в яких продається стоковий товар - модний одяг, тільки з минулих колекцій. Бізнес на ній вигідний, тому що:

  1. Товар затребуваний в будь-який час року. Восени і влітку люди хочуть мати обновки. Тому торгівля не прив'язана до сезонів, завжди матиме попит, постійних клієнтів.
  2. Одяг можна вибирати і для себе. Торгуючи таким товаром, в першу чергу сам підприємець буде виглядати креативно. "Близнюків" в одязі точно не зустріне.
  3. Початкові інвестиції невеликі. Для старту не знадобляться солідні суми. При оптових закупівлях товару вартість стартує за одиницю від 2 євро. Далі в розвиток бізнесу можна буде вкладати швидко зароблені гроші завдяки якості продукції та попиту. У маленькому містечку і в мегаполісі ексклюзивні речі розкуповуються оперативно. Залежуватися вони не будуть.
  4. Регулярність поставок. Вона забезпечується завдяки співпраці з постійними, перевіреними базами оптової торгівлі, наприклад, Baza stocka. Налагодивши таке партнерство, можна регулярно оновлювати товари, враховувати побажання покупців і привозити їх улюблені бренди.

Як бачимо, і в сезони відпусток, і до зимових свят стічна продукція актуальна. Бізнес принесе дохід, незалежно від коливань курсу дозволить відчувати фінансову незалежність.

Перше замовлення: як, що і де

Стартові кроки в будь-якому бізнесі визначають його подальший розвиток, вигоду і успіх. Тому підприємцям варто відразу починати співпрацю з надійними оптовими постачальниками. Переваги співпраці з Baza stocka - це:

  1. Вигідне розташування бази. Воно дає можливість пропонувати партнерам взаємовигідні рішення з логістики.
  2. Доступність цін. Завдяки отриманню ексклюзивних умов на асортимент свого товару компанія має можливість продавати його за прийнятними цінами.
  3. Регулярність оновлення продукції. Це дозволяє після першої закупівлі налагодити систематичну співпрацю.
  4. Зручність оплати. Безготівковий і готівковий розрахунок, оплата через платіжні системи, банківський переказ - вибрати можна будь-який спосіб.
  5. Отже, для початку варто ознайомитися з каталогом на сайті Baza stocka. Він зручний, тому що переглядати товар можна за такими параметрами:
  6. Сезонність (представлені всі пори року).
  7. Пол (товар для чоловіків, дітей, жінок і мікси).
  8. Асортимент (взуття, аксесуари, одяг).
  9. Країни-виробники.
  10. Бренди.

Далі, точно визначившись із замовленням, можна залишити заявку на сайті. Якщо ж є питання і потрібна консультація, що виникає при перших закупівлі часто, можна задати їх в письмовому вигляді, написавши на поштову адресу або по телефону. Менеджери дадуть вичерпні відповіді і допоможуть визначитися з першим замовленням остаточно. Що стосується доставки, то вона здійснюється оперативно, які тривалий час замовлений товар чекати не доведеться. Це ще одна перевага співпраці з нашою фірмою.

Новачкам варто взяти до уваги, що всі дані наших партнерів залишаються конфіденційними. Адже ми користуємося надійними технології шифрування, щоб захищати інформацію про клієнтів. Спірні питання партнерства завжди вирішуються оперативно, на взаємовигідних умовах.

Отже, немає ніяких складнощів на початку співпраці з Baza stocka. Воно полегшить старт, зробить його успішним і вигідним.