вул. Боя-Желенського 25, 35-105 Жешув, Польща
look
 

Створюємо Look разом з Baza Stocka

16/01/2019
 
 

Незнайомих людей ми спочатку оцінюємо за зовнішнім виглядом. Першим звертаємо увагу на одяг, на те, наскільки вона модна, гармонюють між собою речі, чи вписуються в ансамбль аксесуари. Якщо незнайомець виглядає стильно, гарно, "плюси" фігури підкреслені, недоліки приховані, то спонукає до спілкування, стверджують психологи. Звичайно, мати свого модельєра або їздити на шопінг до Європи сьогодні дозволити собі можуть лише деякі забезпечені люди з високим рівнем доходів. Але є відмінна альтернатива - купувати елементи ансамблю в сток-магазинах і теж бути неповторними, в тренді. Це можливо з Baza Stocka. Дізнаємося подробиці перевтілення.

Look що це?

модний образ

Термін в перекладі з англійської означає "зовнішність". Мається на увазі не особа, а образ, що створюється за допомогою грамотного підбору предметів гардероба, доповнень до них, макіяжу, зачіски. Останні при бажанні можна навчитися створювати самостійно. А ось шити собі модний одяг - під силу одиницям. Тому починати створювати Look треба з модних магазинів.

Зовнішній вигляд тісно пов'язаний з вуличною модою, яка, в свою чергу, є "сестрою" подіумів. Стріт-мода - орієнтир для дизайнерів, напрямок творчості модельєрів. Однак всім модницям новинки від кутюр'є недоступні, тому що є прерогативою преміум-користувачів.

Модники зі скромним бюджетом тим паче не позбавлені можливості носити дизайнерські речі. Вони створюють індивідуальний стиль, свій образ, що є за великим рахунком мистецтвом. Це вміння:

  1. Підбирати у великій кількості речей поєднуються між собою.
  2. Різноманітно їх комбінувати.
  3. Доповнювати аксесуарами.
  4. Складати цілісні образи.

Щоб навчитися такому мистецтву, потрібно трохи попрактикуватися і кращим місцем для цього послужать стокові магазини.

Чому стoк завжди в тренді?

Термін тісно пов'язаний з поняттями моди, ексклюзиву, стильності. Адже стоковий товар - це:

  1. Речі, які не реалізовані на розпродажах.
  2. Продукція з модних виставок і вітрин.
  3. Поодинокі залишки модельних лінійок.
  4. Речі, які мають невеликий відсоток браку.

Що стосується останнього, то мова йде про незначні пошкодження, часом і не видних оточуючим. Однак високі стандарти в модному виробництві відносять такий товар до категорії бракованого.

Вищевказана продукція ексклюзивна. Це головна її перевага в створенні образу. Не менш важливо, що вона доступна.

Як показує практика, ціна такого взуття, суконь, брюк, топів, піджаків - це їх собівартість. Бюджетність стоку робить його популярним, дозволяє збільшувати кількість шанувальників. Індивідуальний образ на основі такого товару - це просто, доступно і завжди вигідно.

Про можливості створення креативного образу

стильний образ

Будь-яка ніша творчості розвивається, коли є вибір. У створенні образу не останню роль грає асортимент одягу. У База Стока він величезний, оскільки це товар рейтингових виробників:

  • Alcott;
  • Mango;
  • Bershka;
  • Pimkie;
  • Zara;
  • Vero Moda;
  • Oysho;
  • Bestseller;
  • Gant.

Продукція систематично оновлюється, носити її - означає бути на піку моди.

А створити єдиний ансамбль не складе труднощів, вибравши продукцію конкретного виробника. Наприклад, фірма Alcott пропонує жіночу та чоловічу лінію, одяг для людей у ​​віці, а також товари універсального стилю (серія Denim). З цим виробникам гардероб можна оновлювати до будь-якого сезону. Чоботи і куртка від Alcott - варіант креативних обновок в єдиному ансамблі.

Не гірше буде виглядати поєднання чоловічої сорочки і джинсів від Zara. Такий дует перетворить чоловіка будь-якого віку, додасть йому впевненості.

Виглядати класно всієї сім'ї дозволяє бренд Mango. Продукція славиться великою різноманітністю кольору і якістю. Тому поєднувати можна червоний низ і рожевий верх, створювати теплий образ, комбінуючи біле і бежеве. З Gant теж можна зробити обновки для всієї родини. Елегантність продукції фірми полягає в її простоті, що забезпечує хорошу сполучуваність різних видів одягу.

З датським брендом Bestseller можна добре одягається дітям і батькам. Матусям припаде до смаку якісне взуття і аксесуари, татам - теплі светри.

За великим рахунком, створювати класні ансамблі можна з одягом від різних виробників. Адже вибір в стоці дозволяє це робити навіть новачкам. Підібравши вдалий гардероб один раз, оцінивши якість продукції, наступну покупку ви будете робити більш впевнено, знаючи, що саме хочете придбати. Орієнтуючись на верхній одяг, обов'язково знайдете відповідну в чималій асортименті. Потім на додаток до купленої куртці, наприклад, знайдеться стильний контрастний шарф або головний убір.

Необхідно практикуватися, пробувати і створювати особисту неповторність. А Baza Stocka в цьому - найкращий помічник!